Rodevej 3, 4560 Vig
+45 20 40 98 28

Vintertjeneste

Pilegaard Entreprise leverer komplette snerydningsløsninger – 24 timer i døgnet alle vinterens dage.

Vi bruger de bedste produkter til glatførebekæmpelse og overalt hvor det er hensigtsmæssigt bruger vi miljøvenlige produkter – til gavn for dig, mig, miljøet og økonomien.

Vores kundekreds og målgruppe er alsidig og omfatter virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor, grundejerforeninger samt private husstande.

Vores dygtige fagfolk som alle har mange års erfaring med ejendomsservice og snerydning kombineret med en ny og alsidig maskinpark gør Pilegaard Entreprise til en effektiv og konkurrencedygtig leverandør af alle typer snerydningsopgaver – store som små.

Vi har holdet og værktøjet til effektiv snerydning ud af fortove. Ring til os i dag for at lære om vores snerydningstjenester.

Snerydning til private husstande

Vi rydder naturligvis sne for alle private husstande som skal have ryddet fortovet og indkørslen – Glatførebekæmpelse

Glatførebekæmpelse er en del af vores komplette vinterløsninger til både private og erhverv. Vores førsteprioritet er at opretholde en sikker overflade. Vi tilbyder alle vores kunder ensartet og god service, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
Før arbejdet påbegyndes besøger vi og inspicere de udpegede områder med henblik på at give dig den bedste service. Vi planlægger i god tid med henblik på at fastsætte en passende saltning og/eller andre smeltende produkter som er tilpasset arealets behov.

Efter sneen er ryddet er der ofte stadig glat med vådt sne og is.

Derfor anvender vi salt og andre smeltende produkter, der giver en ru overflade med nok friktion for let at gå på – for at sikre din og andres sikkerhed. Pilegaard Entreprise tilbyder saltning for både privatområder som fortove og indkørsler samt kommercielle områder som parkeringspladser, indkøbscentre, hospitaler, butikker, biografer o.lign.

Snerydning til ejendomsselskaber og virksomheder

Pilegaard Entreprise er klar til at bane vejen for at give jeres virksomhed eller ejendom et sikkert vintermiljø med vægt på høj service og konkurrencedygtige priser. Vi stopper ikke før jobbet er afsluttet til vores kunders tilfredshed, ved at sikre, at alle gangarealer er fri for sne og is. Ring til os i dag for at lære om vores løsninger til din virksomhed eller ejendomsselskab!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!